Faciliteiten

Hotel Linda bestaat uit een gebouw met vier verdiepingen en 2 liften. Bij binnenkomst treft men de netjes ingerichte lobby met receptie, zitjes en de televisiekamer. De maaltijden kunnen worden genuttigd in het buffetrestaurant en er zijn diverse bars aanwezig voor de drankjes. Het hotel wordt omgeven door een groene tuin waarin diverse zwembaden zijn gelegen. Er is een relaxbad, een animatie bad met 2 glijbanen en er is een apart kinderbad. Rondom het zwembad liggen parasols en ligbedden waar men gratis gebruik van kan maken.

Hotel Linda biedt een gratis handdoekenservice. Verder beschikt het hotel over een discotheek, winkeltjes, kapsalon, internetcafé, doktersservice en speelkamer. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een mini-club. Er is een animatieteam aanwezig dat dagelijks een gevarieerd programma verzorgt. Er zijn diverse sportfaciliteiten aanwezig, zo is er onder meer mogelijkheid tot fitness, volleybal, tennis, darts en basketbal.

Op het strand zijn er tegen betaling diverse watersportmogelijkheden. Ontspannen kan in het Turks bad of de sauna in het Linda resort. Massages zijn hier tegen betaling. Hotel Linda Side beschikt over 230 kamers. Alle kamers zijn ruim en voorzien van een telefoon, televisie, airconditioning, minibar, balkon en badkamer met bad/douch, toilet en haardroger. Er zijn quadkamers aanwezig met een extra stapelbed en familiekamers die uit 2 ruimtes bestaan.